divendres, 12 d’octubre del 2018

CARTA DE PRESENTACIÓ DE LA JUNTA



Benvolgudes famílies!!!

Avui just fa un mes que vam començar un nou curs escolar, i els de la junta de l’AFA hem començat amb les piles carregades, amb molta il·lusió i amb moltes ganes de fer coses interessants per a la nostra escola i pels nostres infants i famílies.

Aquest any serà un curs molt especial, per fi estrenem l’edifici nou!! I volem que sigui més participatiu que mai, així que us proposem, si sou un grup de pares i mares ben avinguts i amb ganes de tirar endavant un o varis projectes amb l' AFA, que hi participeu, ara és un bon moment!.

Podeu liderar o participar en una de les comissions, n'hi ha moltes, o proposar totes aquelles altres que creieu que es podrien realitzar.

Voleu encarregar-vos d'organitzar alguna de les festes que es fan a l’escola, com la Castanyada, el Carnestoltes, la Rua de Carnestoltes, la Festa de Fi de Curs?, d’organitzar la visita dels patges reials?, voleu fer xerrades i/o tallers interessants per pares i mares?, encarregar-vos d'alguna de les extraescolars? participar en el muntatge de la cloenda del SAE o de les activitats de Festa Major?

Com veieu tenim molta feina a fer, i tothom és necessari!!!

Envieu-nos un mail a l’adreça afa4vents@gmail.com, o veniu a la primera reunió que realitzarà la Junta de l’AFA i que es realitzarà en breu (s’informarà oportunament del dia i hora), i oferiu-vos.

Mai estareu sols, estem aquí per qualsevol dubte i ajuda.

Animeu-vos!!! Quants més siguem, més coses farem!!!

Una forta abraçada!!!

Associació de Familiars d’Alumnes Escola Els Quatre Vents

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada