dimarts, 30 de setembre del 2014

COMENCEN LES ACTIVITATS FAMILIARS



SORTIDA FAMILIAR DE TARDOR

Per aquesta primera sortida i amb motiu de la propera festivitat de la castanyada hem pensat fer una excursió per anar a la recerca de castanyes. Un dels millors llocs pels voltants, on podem trobar castanyes, son els boscos del Montnegre (Parc del Montnegre i el Corredor) – Sant Celoni.


PLANNING DE LA JORNADA:
Sortirem del pàrquing del costat de l’Escola a les 9:00h del matí. En el pàrquing ens agruparem amb el mínim número de cotxes possibles (més de 10 cotxes tindrem problemes d’aparcament) i sortirem per la ronda direcció Cardedeu (C-251). Un cop passat els vivers de l’entrada de Cardedeu girarem a la dreta amb direcció a la Roca del Vallès / AP-7 (BV-5105). A l’arribada a la rotonda de les aigües (entrada AP-7) agafarem la sortida direcció Sant Celoni (C-35). Anirem paral·lelament a l’autopista per la C-35 fins a Sant Celoni. Un cop passat el polígon industrial de Sant Celoni (C-35 Km 57.5 / en front Caprabo-Eroski) girarem a la dreta direcció Can Coll / Boscos del Montnegre / Bombers de Sant Celoni.
En aquet punt pararem per re agrupar els cotxes (just davant de la empresa RENOLIT). 
Durant 1.5Km anirem seguint les indicacions del Hotel-Restaurant Cal Batlle. Després ens guiarem per les indicacions de Sant Martí de Montnegre GR-5.
Anirem pujant 5Km més direcció Sant Martí fins a arribar a una senyal que ens indica la distancia del Restaurant Montnegre. En aquet punt pararem per deixar els cotxes. Donarem prioritat d’aparcament als cotxes amb més dificultats de sortida.

A TINDRE EN COMPTE Ó RECOMANACIONS:
·       L’Escola i el AFA (AMPA) no es faran responsables de qualsevol incident que es pugui ocasionar en el transcurs d’aquesta activitat. Es una activitat voluntària, no es cap competició i els adults serem els únics responsables de nosaltres mateixos i dels nostres fills.
·       En cas de pluja ó malt temps S’ANUL·LA l’activitat.
·       No es un passeig. Des de que es deixa el cotxe fins a la zona dels castanys hi ha uns 3Km / ¾ h. Caminant amb els nens. S’ha de portar roba i calçat adequat per la muntanya i per a qualsevol inclemència meteorològica.
·       S’ha de portar beguda, tot i això trobarem una font a la meitat del camí.
·       S’ha de portar entrepà per l’esmorzar.
·       S’ha de respectar tot el entorn del Parc Natural i de les parcel·les privades que s’han de passar. Hi ha una masia que tenen gossos, ens agruparem per passar tots junts i intentarem no fer molt xivarri.  
·       Es recomanable portar guants i bosses de plàstic o tela.
·       Es recomanable portar repel·lent pels mosquits. Tota aquesta zona boscosa del Montnegre, en aqueta temporada, es molt humida i hi ha molts mosquits. A l’hora de agafar les castanyes removem, amb un pal, totes les fulles que hi han al terra i això empipa als insectes.
·       L’hora de sortida serà les 9:00h del matí. Sortirem del pàrking de davant de l’Escola.
·       L’hora d’arribada prevista serà sobre les 14:00h.
·       El camí del Parc Natural és transitable per a qualsevol tipus de cotxe.

Per a més informació: afa4vents@gmail.com
Salutacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada