dilluns, 23 de juny del 2014

3a ACAMPADA ALS QUATRE VENTS



El passat dissabte 21 de juny, va tenir lloc la tercera acampada a la nostra escola. Aqui us deixem l'escrit que vam llegir i un recull de les imatges de la jornada.

"Estimades famílies,
Tornem a fer la ja tradicional acampada de la nostra escola amb alegria i il·lusió, però alhora amb un regust agredolç.
Ara ja som  una escola amb majúscules. Encetarem el curs amb dues línees de P-3 a 6è, tot i com sabeu la majoria de les classes no estan plenes, si bé això permet una atenció més individualitzada als nens, d’altra banda com a escola implica que en certs aspectes tinguem mancances de personal i de recursos que en la situació actual són molt necessaris per atendre com cal a tots els nens.
Aquest però no és el  motiu principal d’aquest sentiment. Com bé sabeu, a dia d’avui ja s’està redactant el projecte del futur edifici de l’escola, i la Generalitat s’ha compromès a iniciar tot seguit la construcció d’aquest edifici. Motiu d’alegria, sí, però també de ràbia. Ràbia perquè quan acabi el curs, quan estiguem a punt d’inaugurar la nova escola... Un grup de nens i nenes que van començar la seva etapa escolar amb nosaltres, quan només tenien 3 anyets, ens estaran dient adéu. I ho faran evidentment sense haver conegut una escola completa. Ells segurament no troben a faltar aquest famós edifici, però estic convençut que els seus pares entenen millor que ningú com ha costat arribar al punt on  estem ara. També estic convençut que potser no s’acaben de creure que aquest edifici estarà fet algun dia. Aquí és on entrem la resta de pares, per cridar ben fort que no deixarem de lluitar per tal que com més aviat millor els nens i nenes de la nostra escola mereixen conèixer una escola amb els mateixos  equipaments que la resta d’escoles.
Perquè no ens equivoquem, dels equipaments són la única cosa que no poden gaudir. No tenim un edifici tradicional, però tenim quelcom més important. Tenim una GRAN ESCOLA, la que hem construït entre tots, i la prova la tinc aquí davant meu. Un gran grup de pares i mares implicats en l’educació d’uns nens que no només vénen a aprendre a llegir i escriure sinó que aprenen a conviure, a jugar i a descobrir el món. I estan veient un model en les seves famílies que crec que en el futur tindrà el seu fruit i permetrà que el nostre poble gaudeixi d’una generació que s’implica, que lluita pels seu drets. En definitiva, un reflexa del que jo veig en els rostres dels que ara mateix tinc  davant meu.
I ara sense més cerimònies...
Que comenci l’acampada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juny 2014
Juan Jesús Noguera Calderón
President de l’AMPA del CEIP Els Quatre Vents de Canovelles"




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada